Thuis ProductenCovid 19 Snelle Testuitrusting

Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed

Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed

  • Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed
  • Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed
  • Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed
  • Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed
Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Diacegene
Certificering: ISO13485
Modelnummer: SARS-CoV-2 antigeentest
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20.000
Prijs: USD 2.5-USD 3.5 per test
Levertijd: 3-15 werkdag
Betalingscondities: T/T
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Specificatie: 25 tests/doos Methodologie: Latex Immunochromatography
Componenten: Testkaart, Verdunning, Haarvat, Zwabber Opslag: Kamertemperatuur of gekoeld (2-30℃)
Geldigheid: 18 maanden Steekproeftype: Nasopharynx/oropharyngeal zwabberinzameling
Instrument: Niets Apparatentype: IVD (kenmerkend In vitro) Medisch apparaat
Hoog licht:

IVD 18months Snelle Testuitrusting

,

Uitrusting van de bloed de Snelle Test

,

IVD snel bloedonderzoek

15 mins Geen Instrument covid-19 Test kit/SARS-CoV-2 de Uitrusting van de Antigeenanalyse door de Methode van Lateximmunochromatography

 

 

 

Testprincipe:

 

De methode van lateximmunochromatography wordt gebruikt om SARS-Cov-2, griep A of griepb virusantigenen te ontdekken. Na behandeling wanneer SARS-Cov-2, de griep A of B-de virusantigenen in de steekproef aan het opsporingsgat, het antigeen en de latex geëtiketteerde antilichamen (monoclonal antilichaam tegen SARS-Cov-2, griep A of B-antigeen) vorm een immuun complex worden toegevoegd. De complexe bewegingen met de vloeistof aan het nitrocellulosemembraan, en het opsporingsgebied van het nitrocellulosemembraan zijn met een laag bedekt met een andere.

 

Testresultaat:

 

Wanneer monoclonal antilichaam tegen SARS-Cov-2 is, worden de griep A of B-het antigeen, het immune complex gevangen door het antilichaam op nitrocellulosemembraan, die een rode reactielijn vormen: het resultaat is positief. Wanneer de steekproef antigeen SARS-Cov-2 bevat, griep A of B-geen antigenen of lager is dan de minimumopsporingsgrens van deze uitrusting, verschijnt geen rode reactielijn in het opsporingsgebied: het resultaat is negatief. Tegelijkertijd, of het resultaat positief is of negatief, als internecontrolenorm van reagentia, zal een rode reactielijn in het kwaliteitscontrolegebied (lijn C) worden gevormd, dat wordt gebruikt om te beoordelen of het chromatografische proces of niet normaal is.

 

In Conjuction met IgG/IgM-Antilichamentest

  • Nauwkeurigheid: de onnauwkeurigheid van antigeentest toe te schrijven aan handbemonstering wordt gericht door antilichamentest, resulterend in gecombineerde nauwkeurigheid van dicht bij 100%.
  • Gemakkelijk van Gebruik: flexibiliteit in het bepalen van één van beide of beide tests om de bepaalde beschikbaarheid van de exploitant toe te passen.
  • Snelheid: de antilichamentest neemt 8 min en beide tests kunnen in 15 min gelijktijdig worden gedaan.
  • Vroege Opsporing: de deficiëntie van het testen tijdens incubatieperiode van wordt antilichamentest aangevuld door antigeentest.
  • Kosteneffectiviteit: de prijs van nucleic zuur (PCR) opsporing weegt meer dan antilichaam en de antigeentests, gezien PCR test worden gecombineerd is arbeid-intensief in verrichting en het eisen met laboratoriummilieu dat.
  • Niet-laboratoriummontages: zowel worden de antilichamentest door colloïdaal goud als het antigeen in werking gesteld zonder instrument. De antilichamentest door de methode van de immunofluorescentiechromatografie vergt een klein instrument. Geen laboratorium voor het analyseren of lage temperatuur voor behoud wordt vereist.
Specificatie 1or 5 of 25 tests/doos
Methodologie Latex Immunochromatography
Geldigheid

18 maanden

 

 

ONGEVEER DE V.S.


Is Biologisch Co. van Sichuan Xincheng, Ltd (Diacegene als merk voor markt overzee die), in 2007 wordt, een globaal belangrijk biotechnisch bedrijf, die en Kenmerkende (IVD) opgericht wijden te ontwikkelen te vervaardigen producten In vitro, die " Analysatoren & Reagentia“ en „Producten & de Diensten verlenen“.

 

Werd Biologisch die Co. van Sichuan Xincheng, Ltd (als Xincheng BIO en Diacegene wordt bedoeld als merk voor verkoop overzee), opgericht in 2007, gelegen in Chengdu High-tech Streek, de Provincie van Sichuan, P.R. China. Het is een high-tech die onderneming met R&D, productie, verkoop wordt gecombineerd van kenmerkende (IVD) „instrument & reagens in vitro „, en verleent“ producten & de diensten“. Het bedrijf werd vermeld in de Nationale Gelijkheidsuitwisseling en de Citaten (NEEQ) effectenbeurs op 2014, voorraadcode 831193.

 

Het bedrijf heeft een productiebasis die van 18,7 mu, gebied van 24.000 m ², de belangrijkste producten met inbegrip van automatische biochemische analysator en ondersteunend reagentia, punt-van-Zorg het Testen (POCT) bouwen producten, en meer dan 100 onafhankelijke producten. Het beheersysteemcertificatie van de Xincheng de BIO gekregen kwaliteit van ISO9001, ISO13485, aan de Nationale de Beoordelingsregeling van de inter-Ruimtekwaliteit neemt om deel het gestandaardiseerde traceability werk te bevorderen.

 

Als zullen de kenmerkende (IVD) producten in vitro en de de diensten geïntegreerde programmaleverancier, de toekomst van Xincheng BIO blijven „klant-gecentreerd, het groepswerk, innovatie, pragmatische, specifieke, progressieve“ kernwaarden aanhangen, de vernieuwer van IVD en de promotor van de algemene gezondheidszorg.

 

Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed 0Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed 1Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed 2Multipak IVD Covid 19 Snelle Testuitrusting 18 Maanden Geldigheids voor Bloed 3

Contactgegevens
Sichuan Xincheng Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Harvey Huang

Tel.: +8615828328497

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten