Thuis ProductenCovid 19 Snelle Testuitrusting

Neus50pcs COVID 19 Antigeen Snelle Test Kit High Accuracy

Neus50pcs COVID 19 Antigeen Snelle Test Kit High Accuracy

  • Neus50pcs COVID 19 Antigeen Snelle Test Kit High Accuracy
  • Neus50pcs COVID 19 Antigeen Snelle Test Kit High Accuracy
  • Neus50pcs COVID 19 Antigeen Snelle Test Kit High Accuracy
Neus50pcs COVID 19 Antigeen Snelle Test Kit High Accuracy
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Diacegene
Certificering: ISO13485
Modelnummer: SARS-CoV-2 antigeentest
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20.000
Prijs: USD 2.5-USD 3.5 per test
Levertijd: 3-15 werkdag
Betalingscondities: T/T
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Specificatie: 50 tests/doos Methodologie: Latex Immunochromatography
Componenten: Testkaart, Verdunning, Haarvat, Zwabber Opslag: Kamertemperatuur of gekoeld (2-30℃)
Geldigheid: 18 maanden Steekproeftype: Nasopharynx/oropharyngeal zwabberinzameling
Instrument: Niets Apparatentype: IVD (kenmerkend In vitro) Medisch apparaat
Hoog licht:

De neusuitrustingen van de Antigeen Snelle Test

,

Antigeen Snelle Test Kit High Accuracy

,

50pcs Uitrusting van de antigeen de Snelle Test

50 tests Neus covid-19 Test kit/SARS-CoV-2 de Uitrusting van de Antigeenanalyse door de Methode van Lateximmunochromatography

 

XinchengBioautoverificatie covid-19 wordt de Uitrusting van de Antigeenanalyse goedgekeurd door Midical Device Instantie (MDA) in Maleisië.

 

Na het krijgen van de goedkeuring, kan het voor het zelf testen van covid-19 in Maleisië worden gebruikt.

 

Antigeentests

 

 

Volgens wetenschappelijke studies, zouden de veelvoudige opsporingsmethodes moeten worden toegepast samen om met elkaar aan te vullen wanneer het ontdekken van SARS-Cov-2. De onderzoekers vonden dat het combineren van moleculaire nucleic zuurtest en immune niveauopsporing van vele voordelen kan zijn: verbeter gevoeligheid en specificiteit, verkort de periode van het opsporingsvenster, verbeter het positieve opsporingstarief, identificeer cursus van ziekte, verhogingsflexibiliteit en toegankelijkheid aan POCT-het testen en medische hulpmiddelen, en bied dubbele bescherming voor alle mogelijke risicogroepen.

In één publicatie op de Ontdekking van de Celdood van Aard, wordt onze antilichamentest door de methode van de immunofluorescentiechromatografie hoogst geschat en om samen met nucleic zuurtest (PCR test) voor uitvoerige opsporing geadviseerd worden getest.

 

De antigeentest kan als supplementaire testindicator voor veronderstelde gevallen met negatieve nucleic zuurtest van SARS-Cov-2 worden gebruikt of samen met nucleic zuur het testen in de diagnose van veronderstelde gevallen worden gebruikt.

 

In Conjuction met IgG/IgM-Antilichamentest

  • Nauwkeurigheid: de onnauwkeurigheid van antigeentest toe te schrijven aan handbemonstering wordt gericht door antilichamentest, resulterend in gecombineerde nauwkeurigheid van dicht bij 100%.
  • Gemakkelijk van Gebruik: flexibiliteit in het bepalen van één van beide of beide tests om de bepaalde beschikbaarheid van de exploitant toe te passen.
  • Snelheid: de antilichamentest neemt 8 min en beide tests kunnen in 15 min gelijktijdig worden gedaan.
  • Vroege Opsporing: de deficiëntie van het testen tijdens incubatieperiode van wordt antilichamentest aangevuld door antigeentest.
  • Kosteneffectiviteit: de prijs van nucleic zuur (PCR) opsporing weegt meer dan antilichaam en de antigeentests, gezien PCR test worden gecombineerd is arbeid-intensief in verrichting en het eisen met laboratoriummilieu dat.
  • Niet-laboratoriummontages: zowel worden de antilichamentest door colloïdaal goud als het antigeen in werking gesteld zonder instrument. De antilichamentest door de methode van de immunofluorescentiechromatografie vergt een klein instrument. Geen laboratorium voor het analyseren of lage temperatuur voor behoud wordt vereist.
Componenten Testkaart, Verdunning, Haarvat, Zwabber
Apparatentype IVD (kenmerkend In vitro) Medisch apparaat
Instrument Niets

 

 

ONGEVEER DE V.S.


Is Biologisch Co. van Sichuan Xincheng, Ltd (Diacegene als merk voor markt overzee die), in 2007 wordt, een globaal belangrijk biotechnisch bedrijf, die en Kenmerkende (IVD) opgericht wijden te ontwikkelen te vervaardigen producten In vitro, die " Analysatoren & Reagentia“ en „Producten & de Diensten verlenen“.

 

Werd Biologisch die Co. van Sichuan Xincheng, Ltd (als Xincheng BIO en Diacegene wordt bedoeld als merk voor verkoop overzee), opgericht in 2007, gelegen in Chengdu High-tech Streek, de Provincie van Sichuan, P.R. China. Het is een high-tech die onderneming met R&D, productie, verkoop wordt gecombineerd van kenmerkende (IVD) „instrument & reagens in vitro „, en verleent“ producten & de diensten“. Het bedrijf werd vermeld in de Nationale Gelijkheidsuitwisseling en de Citaten (NEEQ) effectenbeurs op 2014, voorraadcode 831193.

 

Het bedrijf heeft een productiebasis die van 18,7 mu, gebied van 24.000 m ², de belangrijkste producten met inbegrip van automatische biochemische analysator en ondersteunend reagentia, punt-van-Zorg het Testen (POCT) bouwen producten, en meer dan 100 onafhankelijke producten. Het beheersysteemcertificatie van de Xincheng de BIO gekregen kwaliteit van ISO9001, ISO13485, aan de Nationale de Beoordelingsregeling van de inter-Ruimtekwaliteit neemt om deel het gestandaardiseerde traceability werk te bevorderen.

 

Als zullen de kenmerkende (IVD) producten in vitro en de de diensten geïntegreerde programmaleverancier, de toekomst van Xincheng BIO blijven „klant-gecentreerd, het groepswerk, innovatie, pragmatische, specifieke, progressieve“ kernwaarden aanhangen, de vernieuwer van IVD en de promotor van de algemene gezondheidszorg.

 

Neus50pcs COVID 19 Antigeen Snelle Test Kit High Accuracy 0

Neus50pcs COVID 19 Antigeen Snelle Test Kit High Accuracy 1Neus50pcs COVID 19 Antigeen Snelle Test Kit High Accuracy 2

Contactgegevens
Sichuan Xincheng Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Harvey Huang

Tel.: +8615828328497

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten