Thuis ProductenCovid 19 Snelle Testuitrusting

15 Mins Kenmerkende Covid 19 Snelle Test Vermeld Kit Diacegene ISO13485

15 Mins Kenmerkende Covid 19 Snelle Test Vermeld Kit Diacegene ISO13485

  • 15 Mins Kenmerkende Covid 19 Snelle Test Vermeld Kit Diacegene ISO13485
  • 15 Mins Kenmerkende Covid 19 Snelle Test Vermeld Kit Diacegene ISO13485
15 Mins Kenmerkende Covid 19 Snelle Test Vermeld Kit Diacegene ISO13485
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Diacegene
Certificering: ISO13485
Modelnummer: SARS-CoV-2 antigeentest
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20.000
Prijs: USD 2.5-USD 3.5 per test
Levertijd: 3-15 werkdag
Betalingscondities: T/T
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Specificatie: 25 tests/doos Methodologie: Latex Immunochromatography
Componenten: Testkaart, Verdunning, Haarvat, Zwabber Opslag: Kamertemperatuur of gekoeld (2-30℃)
Geldigheid: 18 maanden Steekproeftype: Nasopharynx/oropharyngeal zwabberinzameling
Instrument: Niets Apparatentype: IVD (kenmerkend In vitro) Medisch apparaat
Hoog licht:

ISO13485 snelle Testuitrusting

,

Uitrusting van de Diacegene de Snelle Test

,

15mins diagnostische testuitrustingen

15 mins Geen Instrument covid-19 Test kit/SARS-CoV-2 de Uitrusting van de Antigeenanalyse door de Methode van Lateximmunochromatography

 

 

 

Antigeentests

 

Volgens wetenschappelijke studies, zouden de veelvoudige opsporingsmethodes moeten worden toegepast samen om met elkaar aan te vullen wanneer het ontdekken van SARS-Cov-2. De onderzoekers vonden dat het combineren van moleculaire nucleic zuurtest en immune niveauopsporing van vele voordelen kan zijn: verbeter gevoeligheid en specificiteit, verkort de periode van het opsporingsvenster, verbeter het positieve opsporingstarief, identificeer cursus van ziekte, verhogingsflexibiliteit en toegankelijkheid aan POCT-het testen en medische hulpmiddelen, en bied dubbele bescherming voor alle mogelijke risicogroepen.

In één publicatie op de Ontdekking van de Celdood van Aard, wordt onze antilichamentest door de methode van de immunofluorescentiechromatografie hoogst geschat en om samen met nucleic zuurtest (PCR test) voor uitvoerige opsporing geadviseerd worden getest.

 

De antigeentest kan als supplementaire testindicator voor veronderstelde gevallen met negatieve nucleic zuurtest van SARS-Cov-2 worden gebruikt of samen met nucleic zuur het testen in de diagnose van veronderstelde gevallen worden gebruikt.

 

ONGEVEER DE V.S.


Is Biologisch Co. van Sichuan Xincheng, Ltd (Diacegene als merk voor markt overzee die), in 2007 wordt, een globaal belangrijk biotechnisch bedrijf, die en Kenmerkende (IVD) opgericht wijden te ontwikkelen te vervaardigen producten In vitro, die " Analysatoren & Reagentia“ en „Producten & de Diensten verlenen“.

 

Werd Biologisch die Co. van Sichuan Xincheng, Ltd (als Xincheng BIO en Diacegene wordt bedoeld als merk voor verkoop overzee), opgericht in 2007, gelegen in Chengdu High-tech Streek, de Provincie van Sichuan, P.R. China. Het is een high-tech die onderneming met R&D, productie, verkoop wordt gecombineerd van kenmerkende (IVD) „instrument & reagens in vitro „, en verleent“ producten & de diensten“. Het bedrijf werd vermeld in de Nationale Gelijkheidsuitwisseling en de Citaten (NEEQ) effectenbeurs op 2014, voorraadcode 831193.

 

Het bedrijf heeft een productiebasis die van 18,7 mu, gebied van 24.000 m ², de belangrijkste producten met inbegrip van automatische biochemische analysator en ondersteunend reagentia, punt-van-Zorg het Testen (POCT) bouwen producten, en meer dan 100 onafhankelijke producten. Het beheersysteemcertificatie van de Xincheng de BIO gekregen kwaliteit van ISO9001, ISO13485, aan de Nationale de Beoordelingsregeling van de inter-Ruimtekwaliteit neemt om deel het gestandaardiseerde traceability werk te bevorderen.

 

Als zullen de kenmerkende (IVD) producten in vitro en de de diensten geïntegreerde programmaleverancier, de toekomst van Xincheng BIO blijven „klant-gecentreerd, het groepswerk, innovatie, pragmatische, specifieke, progressieve“ kernwaarden aanhangen, de vernieuwer van IVD en de promotor van de algemene gezondheidszorg.

 

Opslag Kamertemperatuur of gekoeld (2-30℃)
Componenten Testkaart, Verdunning, Haarvat, Zwabber
Instrument Niets

 

15 Mins Kenmerkende Covid 19 Snelle Test Vermeld Kit Diacegene ISO13485 015 Mins Kenmerkende Covid 19 Snelle Test Vermeld Kit Diacegene ISO13485 1

Contactgegevens
Sichuan Xincheng Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Harvey Huang

Tel.: +8615828328497

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten