Thuis ProductenPOCT-Testuitrusting

Gonadotropin van de Testkit rapid for beta-human chorionic van 90ul Hcg POCT

Gonadotropin van de Testkit rapid for beta-human chorionic van 90ul Hcg POCT

  • Gonadotropin van de Testkit rapid for beta-human chorionic van 90ul Hcg POCT
Gonadotropin van de Testkit rapid for beta-human chorionic van 90ul Hcg POCT
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Diacegene
Certificering: CE, ISO13485, ISO9001, FSC
Modelnummer: β-HCG
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 tests
Prijs: $1-3 per test
Verpakking Details: 50test/100test per pakket
Levertijd: 5-10 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000tests/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Instrumentenclassificatie: Klasse II De naverkoopdienst: Online technische ondersteuning
Toepassing: Diagnose van vroege zwangerschap Steekproefvolume: 90 μL
Nauwkeurigheid: >90% Incubatietijd: 15 minuten
Gevoeligheid: 5 mIU/L Opslag: Kamertemperatuur
Hoog licht:

de Testuitrusting van 90ul POCT

,

de Testuitrusting van 90ul Hcg POCT

De hete Verkopende Totale bèta-Menselijke Chorionic Gonadotropin Snelle Testende Uitrusting van Hcg

 

[Bestemming]

De totale bèta-Menselijke Chorionic Gonadotropin (β-HCG) Serumuitrusting (Immunofluorescentie) is hoofdzakelijk voor de kwantitatieve bepaling in vitro van β-HCG in menselijk serum voor de vroege opsporing van zwangerschap.

Menselijke die Chorionic Gonadotropin (hCG) is een glycoproteïnehormoon normaal door moederkoek tijdens zwangerschap wordt geproduceerd. Structureel bestaan de intacte hCGmolecules uit twee niet-covalent verbonden polypeptidesubeenheden, de alpha- en bètakettingssubeenheden. De α-subeenheid is gemeenschappelijk voor het luteinizing van hormoon (links), follikel bevorderend hormoon (FSH) en schildklier bevorderend hormoon (TSH), terwijl de β-subeenheid aan hCG uniek is. Aminozuurresidu's specifiek voor de β-subeenheid van hCG confer de immunochemical specificiteit.

HCG wordt samengesteld door trophoblastic weefsel van de moederkoek in zwangerschap, hoewel het door andere cellen in diverse ziektestaten kan worden geproduceerd. De serumconcentraties van biologisch actieve hCG (nonnicked hCG) nemen exponentieel in de eerste trimester van zwangerschap toe, die elke 48h verdubbelen, aan a bij ongeveer 10 weken van zwangerschap (weken sinds vorige menstruele periode). De concentraties verminderen van tiende aan de 16de week van zwangerschap, die ongeveer één vijfde concentraties bereiken, en blijven rond deze concentratie tot termijn. Het hormoon is aanwezig in van de zwangerschapsserum en urine steekproeven, samen met een verscheidenheid van gescheiden of gedegradeerd hCG.

Met de beschikbaarheid van gevoelige kwantitatieve analyses voor de meting van serum β-HCG, heeft men getoond dat de niveaus β-HCG nuttig kunnen in voorspelling van spontane abortussen zijn, die in de opsporing van ectopische zwangerschap en veelvoudige zwangerschap helpen.

 

[Testprincipe]

De analyse is immunoassay van de dubbel-antilichamensandwich voor kwantitatieve bepaling van totale die concentratie β-HCG op immunofluorescentietechnologie wordt gebaseerd. Voeg de steekproef goed aan de steekproef van de patroon toe. Door chromatografie, reageert de steekproef met de fluorescente die latexdeeltjes met antilichaam β-HCGmonoclonal opⅠ het verenigde stootkussen met een laag worden bedekt. De complexe die verspreiding vooruit langs het nitrocellulosemembraan door β-HCGmonoclonal antilichaam Ⅱ op de testlijn wordt gevangen. De meer steekproef β-HCGthe bevat, compliceert meer de testlijn accumuleert. De intensiteit van fluorescent antilichamensignaal wijst op de hoeveelheid gevangen β-HCG. De immunofluorescentie kwantitatieve die analysator door ons bedrijf wordt geproduceerd kan de concentratie van β-HCG in de steekproef ontdekken.

 

 

Gestational weken HCG (IU/L
0.2~1 5-50
1~2 50~500
2~3 100~5000
3~4 500~10000
4~5 1000~50000
5-6 10000-100000
6-8 15000-200000
2~3 maanden 1 0000~100000

 

Gonadotropin van de Testkit rapid for beta-human chorionic van 90ul Hcg POCT 0

Contactgegevens
Sichuan Xincheng Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Poni Yin

Tel.: +8615928809061

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten